Zaken Toerisme Toerisme Recreatie

Aanvraag online


+32(0)81/77 67 58

Bijzondere brainstorm locaties in de Provincie Namen

Bijzondere brainstorm locaties in de Provincie Namen

01/01/2019

Klinken een brainstorm of een informele vergadering in klein gezelschap op een atypische, originele, verrassende plek aanlokkelijk?

Laat u dan, in het jaar van “buitengewoon Wallonië”, verleiden door enkele toffe ideeën die het team van Namur Congrès voor u uitkoos.

Hutten
Deze kleine hut tussen de bomen heet Kazanou, bevindt zich op 6 meter hoogte en ligt pal in het hart van het prachtige Provinciaal Domein van Chevetogne. Een droomlocatie die u in alle rust en stilte aanzet tot nadenken. Of wil u liever beren ontmoeten? Haast u dan zonder aarzelen naar het dierenpark in het Domein van de Grotten van Han voor een vergadering (eventueel met bivak) in een mooie jagershut net naast de habitat van Willy en Marlène, twee gigantische, maar zeer sympathieke bruine beren. Dichter bij Namen kunt u een oud, charmant jagerspad volgen te midden van het uitgestrekte domein van het Château de la Poste.

Boomtenten... of niet
Deze tenten zijn ongewoon en bijzonder charmant. Ze bieden dan ook een schitterend alternatief voor informele vergaderingen of een verrassende bivak. In het Domein van de Grotten van Han werden net 6 zulke tree-tents voor 4 personen in het midden van het dierenpark opgehangen. Daar, midden in de natuur, kunt u vergaderen in kleermakerszit onder begeleiding van het gezang van de vogels. ‘s Middags eet u barbecue met een blonde van Han of een trappist van Rochefort in de hand.
Het Château de la Poste ligt ook op een open plek te midden van het domein. Daar vindt u een mooie tent die perfect is uitgerust voor zakelijke vergaderingen. Er is audiovisueel materiaal aanwezig en zelfs “gougouilles”, de beroemde verwenkoffiepauzes die op zich al een bezoekje waard zijn. Een luxebivak spreekt u wel aan? Kies dan voor het prachtige Domein van Béronsart, een magische locatie voor evenementen in het hart van de Naamse Condroz. In twee reuzebroeikassen kunt u heel wat kleine eenpersoonstenten opzetten, uitgerust met alle nodige luxe (scheerschuim, make-upremover, mobiele toiletten). Verras uw collega's! Na een overvloedig avondmaal kunnen zij overnachten op een unieke plek.

Ondergronds of op het water
Als u nu eens een nieuw product lanceert in een evenementzaal... 110 m onder de grond? De Wapenzaal van het Domein van de Grotten van Han is reusachtig (500 m²) en biedt talloze mogelijkheden: u kunt er (bedrijfs)voertuigen voorstellen of een nieuw verfgamma met een knipoog naar de rotsschilderingen. Zet uw producten maximaal voor het voetlicht op een gehuurd drijvend terras dat, op aanvraag, midden op de Naamse Maas drijft. Het team van de Capitainerie van Jambes legt steeds verbluffend veel creativiteit en dynamiek aan de dag. Ontspan tijdens een vergadering in besloten kring op het water, in alle stilte. Klinkt dat idee aanlokkelijk? Denk dan eens aan de fluisterbootjes van Dinant Evasion, aan de “Catamosans” van de Capitainerie van Jambes of aan de bekende Namourettes die gebruikt worden voor verplaatsingen in Namen of die exclusief gehuurd kunnen worden voor buitengewone vergaderingen.

Namur Congrès Convention Bureau
info@namurcongres.be
+32(0)81/77 67 58
www.namurcongres.be

Namur Congrès Convention Bureau is een gratis dienst van de Federarie voor Toerisme van de provincie Namen.