Zaken Toerisme Toerisme Recreatie

Aanvraag online


+32(0)81/77 67 58

Domaine des Grottes Han

Domaine des Grottes Han

01/06/2019

Voor beregoede bedrijfsevenementen kunt u op het Domein van de Grotten van Han rekenen. Commercieel directeur Stéphane Géron vertelt ons alles over het MICE-aanbod van dit buitengewone aan de natuur gewijde Domein.

Stéphane, er valt zoveel te vertellen over het Domein van de Grotten van Han, laat ons meteen tot de kern van de zaak komen. Welke mogelijkheden biedt het Domein van de Grotten van Han aan bedrijven op zoek naar incentive of teambuilding-activiteiten of een Family Day?

Met zijn 250 ha pure natuur biedt het Domein van de Grotten van Han inderdaad een ruime waaier van tot bedrijven gerichte activiteiten.
- Een seminar?  We stellen meerdere zalen van verschillende afmetingen voor, onder meer een authentieke Canadese chalet te midden van ons Dierenpark. Met onze bruine beren Willy en Marlène onder uw raam verandert u eens helemaal van omgeving!
- Een teambuilding? Ontdek ons speleoparcours, een intens ondergronds avontuur om per team te beleven. Wilt u zich met de natuur meten? Dan is onze Buschcraft activiteit iets voor u. Tijdens verscheidene boeiende proeven neemt u het op tegen uw collega's. Vuur aansteken met de drilboog, boogschieten, bivakken opslaan, survival koken, enzovoort.
- Een family day?  Zin om uw medewerkers te bedanken met een heerlijke hap pure lucht? Ons Domein en zijn vier attracties vullen de ogen van jong en oud met verwondering. De Grot van Han, het Dierenpark, de musea, het grote speelplein... en uiteraard een gezellige BBQ om 's middags de magen te vullen.
Dat wordt met zekerheid een dag waar uw collega's nog lang over zullen praten.

Op het vlak van catering, hoe werkt u? Kan men met een eigen traiteur komen?
Ons Domein telt twee etablissementen met een grote capaciteit om uw bezoekers te ontvangen.We hebben dus ter plaatse een flinke ploeg voor de catering die klaarstaat om uw wensen te vervullen.Bij ons prestigieuzere aanbod horen nu overigens ook cocktailparty's of een lopend buffet in de Grot in de avond voor groepen tot 300 personen. Een exclusief kader voor een prestigieus en origineel evenement.

Wat logies betreft, welke formules stelt u voor?
Ons Domein heeft de laatste jaren een aanbod van nachtverblijven ontwikkeld. We stellen u voor om de nacht tussen de bomen en in het hart van het Dierenpark door te brengen. Ontdek onze Tree Tents, vanwaar u de prachtige panorama's van de vroegere Lesse vallei kunt bewonderen en rustig de in de grote vlakte huppelende herten, damherten, oerossen, Przewalski-paarden of moeflons kunt observeren. 
U mag u aan een onvergetelijke nacht verwachten!

Om af te sluiten, hebt u misschien nieuws, een primeur om ons aan te kondigen?
Inderdaad: binnen enkele weken zullen Willy en Marlène, ons koppel bruine beren gezelschap krijgen! Niet minder dan vier nieuwe beren komen er bij in een heel nieuwe ruimte van 2 hectare: de Berenheuvel. Het wordt de grote nieuwigheid van deze zomer in het Dierenpark.

En laat ons bovendien de video-mappingshow "Origin" niet vergeten. Die kunt u sinds vorige zomer bewonderen in de Wapenzaal, het diepste punt van de Grot van Han. Een creatie van Luc Petit die u in geen geval mag missen!

Voor informatie en reserveringen:
Domaine des Grottes de Han
www.grotte-de-han.be
info@grotte-de-han.be
+32(0)84 37 72 13