Zaken Toerisme Toerisme Recreatie

Aanvraag online


+32(0)81/77 67 58

Het nieuwe seminariecentrum van het Golden Lakes Hotel

Het nieuwe seminariecentrum van het Golden Lakes Hotel

01/02/2019

Een gloednieuw seminarcentrum heeft pas zijn deuren geopend in het gebied van de Meren van de Eau d'Heure. Harry Denis van het sales team van het Golden Lakes Hotel vertelt ons alles over deze prachtige infrastructuur.

Harry, wat is de specifieke eigenschap van uw seminarcentrum?
Op de oevers van de Meren van de Eau d'Heure staat ons seminarcentrum in een België uniek natuurlijk kader. Dankzij grote ramen genieten alle zalen van het daglicht en van een vrij uitzicht op het meer en de schoonheid van het gebied.

Wat zijn de sterke punten van uw centrum?
De totale oppervlakte van 600m2 biedt plaats voor 7 vergaderzalen die we helemaal in functie van de behoeftes, de wensen en het budget van onze klanten kunnen inrichten.

Om aan de verwachtingen van onze klanten tegemoet te komen, heeft het Golden Lakes een high-tech seminarcentrum, volledig uitgerust met de nieuwste technologie: veilige Wi-Fi, domotica, geïntegreerd geluid en video, etc. Dit instrument verschaft een kwaliteitsservice in een infrastructuur geschikt voor de eisen van zakelijke en recreatieve klanten.

Op het vlak van catering, hoe werken jullie?
Voor de vraag naar catering van onze klanten doen we een beroep op de diensten van een uitstekende traiteur die voor elk type van evenement een geraffineerde en gevarieerde keuken met een voorkeur voor seizoensproducten uit de streek voorstelt.

En wat logies betreft, welke capaciteit heeft het hotel?
Het Golden Lakes centrum kan tot 900 personen ontvangen. De klanten hebben de keuze om te overnachten in een hotelkamer van het Best Western Plus Golden Lakes Hotel of in de luxueuze villa's op de oever van het meer. Wie in het hotel verblijft, heeft toegang tot een wellness met sauna, zwembad en jacuzzi.

De omgeving is buitengewoon mooi. Stellen jullie ook incentive of teambuilding activiteiten voor of werken jullie met een specifiek bedrijf voor het organiseren van bedrijfsevenementen?

We hebben ALL-IN formules met inbegrip van de seminarzaal, logies, catering en activiteiten. Tot die activiteiten behoren onder meer een avonturenpark met een tokkelbaan boven het meer, een golfparcours alsook watersport zoals, kajakken, peddelsurfen, waterskiën. De mogelijkheden ontbreken niet en we garanderen dat onze klanten mooie herinneringen overhouden aan hun bezoek aan de Meren van de Eau d'Heure. Ons team van specialisten zal met plezier extra informatie geven of een offerte opstellen.

Voor info en boekingen:
seminaire@goldenlakeshotel.be
www.goldenlakeshotel.be
Tel: +32(0)71/31 71 19